Distributie & Agentuur

Je hebt een product dat je (internationaal) wilt exploiteren via een (bestaande) keten. Of misschien ben je zelf juist actief als distributeur of agent. Je werkt in ieder geval samen met anderen op het gebied van distributie en agentuur. Misschien wil je juiste een bestaande samenwerking beëindigen of is het er sprake van een conflict.  In al die gevallen kunnen wij iets voor je DOEN.

Wij hebben ruime ervaring met het ondersteunen van merkeigenaren, producenten, distributeurs, handelaars en agenten. Wij adviseren al partijen in branches als fashion, beauty, design, maakindustrie, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Hierdoor kennen wij de begrippen en gewoontes uit die branche en jouw belangen. Zo zijn wij in staat jou optimaal te helpen met alle juridische problemen op het gebied van Distributie & Agentuur.

Bovendien werken wij op een vernieuwende manier waarbij duidelijkheid, openheid en positiviteit centraal staan en waarbij jij zelf bepaalt welk prijsmodel wij hanteren.

Klik op één van de blokken hieronder om te zien wat wij op het gebied van Distributie & Agentuur voor jou kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten.

Wat wil jij DOEN ?