Conflicten

Omdat distributie en agentuur allebei gebaseerd zijn op een bepaalde vorm van samenwerking waarbij meerdere partijen zijn betrokken, is de kans op conflicten groot.

Zo kan er ruzie ontstaan omdat een partij zich niet aan de afspraken houdt of niet mee kan of wil in bepaalde ontwikkelingen die plaatshebben bij een andere partij. Ook kan er discussie ontstaan of er een goodwill vergoeding moet worden betaald en hoe hoog die moet zijn.

Het is goed om te weten dat wij ook bij conflicten veel voor jou kunnen DOEN. Het is onze overtuiging dat een schikking of regeling altijd de voorkeur verdient boven een procedure. Waar we je ook mee helpen, DOEN Legal streeft altijd naar een de-escalatie van het conflict. Conflicten kunnen vaak voorkomen worden door tijdig te communiceren. Maar ook als dat niet meer kan of niet helpt, zijn er oplossingen denkbaar die beide partijen helpen. In een aantal gevallen is de weg naar een rechter onvermijdelijk. Dan is het des te belangrijker dat het voortraject zorgvuldig is verlopen.

Zowel met het voeren van procedures als met het onderhandelen over en vastleggen van schikkingen hebben wij meer dan voldoende ervaring.  Graag bespreken wij jouw positie en adviseren wij wat de beste aanpak voor jou is.

Wij vertellen je er graag vrijblijvend meer over.

Bel ESTHER om te horen wat zij zou DOEN

Terug naar het overzicht

Esther Brons-Stikkelbroeck

+31(0)6 28 0909 66

esther@doenlegal.nl