Franchise & Formules

Je hebt een mooie formule ontwikkeld die wil je beschermen en exploiteren, het liefste door middel van franchise. Of misschien ben je al franchisegever en wil je je formule wijzigen. Ook kan het zijn dat je een conflict hebt met één of meer franchisenemers.  In al die gevallen kunnen wij iets voor je DOEN.

Wij hebben veel ervaring met het ondersteunen van franchisegevers en franchisenemers. Wij adviseerden al partijen in branches als fashion, beauty, design, maakindustrie, hospitality, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Hierdoor kennen wij de begrippen en gewoontes uit die branche en jouw belangen. Zo kunnen we jou optimaal te helpen op het gebied van Franchise & Formules.

Bovendien werken wij op een vernieuwende manier waarbij duidelijkheid, openheid en positiviteit centraal staan en waarbij jij zelf bepaalt welk prijsmodel wij hanteren.

Klik op één van de blokken hieronder om te zien wat wij op het gebied van Franchise & Formules voor jou kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten.