Franchise & formules

Je hebt een mooie formule ontwikkeld en die wil je beschermen en daarna wil je je formule natuurlijk exploiteren, het liefste door middel van franchise. Of misschien ben je al franchisegever en wil je je formule wijzigen of ben je in een conflictsituatie beland met één of meer franchisenemers.  In al die gevallen kunnen wij iets voor je DOEN.

Wij hebben ruime ervaring met het ondersteunen van franchisegevers en franchisenemers. Wij adviseerden al partijen in branches als fashion, beauty, design, maakindustrie, hospitality, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Hierdoor kennen wij de begrippen en gewoontes uit die branche en jouw belangen. Zo zijn wij in staat jou optimaal te helpen met alle juridische problemen op het gebied van idee en creatie.

Bovendien werken wij op een vernieuwende manier waarbij duidelijkheid, openheid en positiviteit centraal staan en waarbij jij zelf bepaalt welk prijsmodel wij hanteren.

Klik op één van de blokken hieronder om te zien wat wij op het gebied van Franchise & Formules zoal voor jou kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten.