Handel & Contracten

Er bestaan veel verschillende contracten in de commerciële handel. Denk aan leveringscontracten, koopcontracten, samenwerkingscontracten, distributiecontracten, licentiecontracten, franchisecontracten, huurcontracten, etc. Heb jij als ondernemer te maken met het aangaan of  beëindigen van een contract? Of werk je samen met een partij die zijn verplichtingen niet nakomt? Wij kunnen in al die gevallen iets voor je  DOEN.

Wij hebben ruime ervaring met het ondersteunen van bedrijven, merkhouders, licentiegevers en ondernemers. We adviseerden al partijen in branches als fashion, beauty, design, maakindustrie, hospitality, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Hierdoor kennen wij de begrippen en gewoontes uit die branche en jouw belangen. Zo kunnen wij jou optimaal te helpen met alle juridische problemen op het gebied van Handel & Contracten.

Bovendien werken wij op een vernieuwende manier waarbij duidelijkheid, openheid en positiviteit centraal staan en waarbij jij zelf bepaalt welk prijsmodel wij hanteren.

Klik op één van de blokken hieronder om te zien wat wij op het gebied van Handel & Contracten zoal voor jou kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten.

Wat wil jij DOEN?