Idee & Merk

Je hebt een idee, een concept, een formule of een methodiek bedacht en daar wil je iets mee doen. Je zoekt daarvoor bescherming of je wilt samen gaan werken en je idee exploiteren. Misschien is iemand anders met jouw idee aan de haal gegaan of wordt je juist aangesproken door een ander. In al die gevallen kunnen wij iets voor je DOEN.

Wij hebben ruime ervaring met het ondersteunen van innovators, creatievelingen, ontwerpers en creators. Wij adviseerden al partijen in branches als fashion, beauty, design, maakindustrie, hospitality, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Hierdoor kennen wij de begrippen en gewoontes uit die branche en jouw belangen. Zo zijn wij in staat jou optimaal te helpen met alle juridische problemen op het gebied van Idee & Merk.

Bovendien werken wij op een vernieuwende manier waarbij duidelijkheid, openheid en positiviteit centraal staan en waarbij jij zelf bepaalt welk prijsmodel wij hanteren.

Klik op één van de blokken hieronder om te zien wat wij op het gebied van Idee & Merk zoal voor jou kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten.

Wat wil jij DOEN?