Vacature Advocaat

Wij zijn op zoek naar een creatieve en actieve advocaat met 2 tot 6 jaar werkervaring. Iemand voor wie een moderne benadering van de juridische dienstverlening vanzelfsprekend is. Een benadering waarbij de klant centraal staat, waarin de focus ligt op het leveren van toegevoegde waarde en waarbij wordt gedacht in kansen en mogelijkheden.

Onze ideale kandidaat heeft ervaring met het werken met creatieve en veeleisende ondernemers, beschikt over een bovengemiddeld aanpassingsvermogen, denkt meerdimensionaal, kan goed samenwerken, is resultaatgericht,   zelfstandig en eerlijk.

DOEN Legal

DOEpandN Legal is een commercieel advocatenkantoor voor creatieve en vernieuwende bedrijven. Vanuit ons energieke pand in Zeist helpen wij met een team van advocaten en juristen onze klanten wereldwijd hun belangen te beschermen en te exploiteren. Onze klanten zijn bedrijven die vanuit een merk, concept of formule denken en die daarmee de wereld mooier willen maken.

Wij DOEN duidelijk, wij DOEN gewoon en wij DOEN positief. Op deze manier maken wij de juridische dienstverlening toegankelijk en bezorgen wij het een positief imago. Zodoende wonnen wij de Gouden Zandloper voor het meest innovatieve advocatenkantoor.

DOEN Legal advertentie advocaatAls één van de eerste kantoren heeft DOEN Legal bijna tien jaar geleden al gekozen voor die andere benadering. Mede hierom lopen wij voorop op het gebied van innovatieve en moderne advocatuur. Wij ontwikkelen consequent nieuwe concepten op het gebied van juridische dienstverlening, met als doel optimale klanttevredenheid.

Omdat onze unieke werkwijze succesvol is en wij onze klanten optimaal willen blijven bedienen, zijn wij op zoek naar advocaten die onze overtuiging delen en die met ons mee willen DOEN.

Wil jij mee DOEN

Wij komen graag met jou in contact. Als jij werkervaring hebt op één of meer van de volgende (rechts)gebieden is dat een pré:

– Franchise/Agentuur/Distributie
– Mededinging
– Intellectueel Eigendom
– Reclame en media
– Contracten
– Arbeidsrecht

Daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk dat jij flexibel, zelfstandig, ondernemend, actiegericht en positief bent en natuurlijk dat jij het ook anders wilt DOEN. We zijn een dynamisch kantoor waar een open en eerlijke werksfeer heerst, waar hard gewerkt wordt, maar ook veel gelachen.

Als jij met ons mee wil DOEN, ontvangen wij graag je gemotiveerde reactie samen met je CV op het mailadres meedoen@doenlegal.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Esther op +31(0)6 28 0909 66