Naam & Merk

Je (handels)naam en je merk is een waardevol bezit. Het is de vlag waaronder je je producten en diensten aanbiedt, de identiteit waaronder je naar buiten treedt en die is je veel waard. Daarom is het belangrijk alle (juridische) aspecten rondom je naam of merk goed geregeld te hebben. Je zoekt daarvoor bescherming of je wilt je naam of je merk exploiteren of in licentie geven. Misschien is iemand anders met jouw merk aan de haal gegaan of wordt je juist aangesproken door een ander. In al die gevallen kunnen wij iets voor je DOEN.

Wij hebben ruime ervaring met het ondersteunen van bedrijven, merkhouders, licentiegevers en ondernemers. Wij adviseerden al partijen in branches als fashion, beauty, design, maakindustrie, hospitality, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Hierdoor kennen wij de begrippen en gewoontes uit die branche en jouw belangen. Zo zijn wij in staat jou optimaal te helpen met alle juridische problemen op het gebied van idee en creatie.

Bovendien werken wij op een vernieuwende manier waarbij duidelijkheid, openheid en positiviteit centraal staan en waarbij jij zelf bepaalt welk prijsmodel wij hanteren.

Klik op één van de blokken hieronder om te zien wat wij op het gebied van Naam & Merk zoal voor jou kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten.

Wat wil jij DOEN?