Reclame & media

Je hebt een product en daar wil je natuurlijk reclame voor maken, maar daarvoor moet je je wel aan bepaalde regels houden. Dat is ook het geval als je je product of dienst met een promotionele actie onder de aandacht van het publiek wil brengen of als je persoonsgegevens verwerkt. Misschien wil je wel een samenwerking aangaan op het gebied van reclame of media. Ook kan het zijn dat jouw afbeelding zonder jouw toestemming wordt gebruikt of misschien staan er onjuiste zaken over jou of je bedrijf in de media. In al die gevallen kunnen wij iets voor je DOEN.

Wij hebben ruime ervaring met het ondersteunen van partijen op het gebied van  reclame, marketing en communicatie. Maar ook helpen wij partijen in de reclame en de media zoals uitgevers, vloggers, reclamebureaus, BN’ers, agenten en productiemaatschappijen. Hierdoor kennen wij de begrippen en gewoontes uit die branche en jouw belangen. Zo zijn wij in staat jou optimaal te helpen met alle juridische problemen op het gebied van reclame en media.

Bovendien werken wij op een vernieuwende manier waarbij duidelijkheid, openheid en positiviteit centraal staan en waarbij jij zelf bepaalt welk prijsmodel wij hanteren.

Klik op één van de blokken hieronder om te zien wat wij op het gebied van Reclame & Media zoal voor jou kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten.

Wat wil jij DOEN?