Wij doen

… duidelijk

Wij willen de communicatie naar jou als klant zo optimaal mogelijk laten verlopen, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Daartoe maken we je vooraf duidelijk hoe we de zaak met elkaar gaan aanpakken.

Daarnaast houden we je gedurende de hele looptijd van de zaak op de hoogte van alle stappen die wij ondernemen.

Tijdens en na afloop van iedere zaak bespreken wij graag met jou of je tevreden bent over onze diensten. Geef het vooral aan als je wilt dat dingen anders moeten. Jouw wensen en belangen staan immers te allen tijde centraal. Wij DOEN duidelijk.

… gewoon

Wij willen ook dat je vooraf duidelijkheid hebt over de prijs voor onze juridische diensten. Je mag hierdoor niet worden verrast. Wij DOEN gewoon.

Dat betekent dat er geen addertjes onder het gras zijn. Wij rekenen  geen kantoorkosten. Onze facturen zijn simpel en overzichtelijk.

Ook willen wij dat jij als klant jezelf kan zijn zonder het gevoel te hebben dat je op audiëntie bent. Bij ons geen marmeren vloeren of  hoogpolig tapijt, maar wel begrijpelijke taal en duidelijke antwoorden.  Ook in dat opzicht DOEN wij gewoon.

… positief

Wij spreken duidelijke taal en zijn open en eerlijk. Graag bieden wij jou dienstverlening op maat.

We zijn optimistisch, initiatiefrijk en creatief. Bovendien zien en benutten we kansen en zijn we niet bang om met gedurfde en innovatieve oplossingen te komen. In alle zaken, groot of klein, denken wij met je mee. Wij DOEN positief.