Wat ga jij anders doen in 2020?

Vacature

Wij hebben behoefte aan een creatieve en innovatieve advocaat. Een denker én doener, voor wie een andere benadering van de juridische dienstverlening vanzelfsprekend is. Een benadering waarbij de klant centraal staat, waarin de focus ligt op het leveren van toegevoegde waarde en waarbij wordt gedacht in kansen en mogelijkheden.

DOEN Legal

DOEpandN Legal is het advocatenkantoor voor bedrijven met ideeën. Vanuit ons energieke pand in Zeist helpen wij met een team van advocaten en juristen onze klanten wereldwijd hun ideeën, merken en formules te beschermen en te exploiteren in voor- en tegenspoed.

Wij DOEN duidelijk, wij DOEN gewoon en wij DOEN positief. Op deze manier maken wij de juridische dienstverlening toegankelijk en bezorgen wij het een positief imago.  Zodoende wonnen wij de Gouden Zandloper voor het meest innovatieve advocatenkantoor.

DOEN Legal advertentie advocaatAls één van de eerste kantoren heeft DOEN Legal zeven jaar geleden al gekozen voor die andere benadering. Mede hierom lopen wij voorop op het gebied van innovatieve en moderne advocatuur en zijn wij het enige kantoor in Nederland dat consequent nieuwe concepten ontwikkelt op het gebied van juridische dienstverlening, met als enige doel optimale klanttevredenheid.

Omdat onze unieke werkwijze zo succesvol is en wij onze klanten optimaal willen blijven bedienen, zijn wij op zoek naar een advocaat die onze overtuiging deelt en die met ons mee wil DOEN.

Wij zoeken een advocaat die met ons mee wil DOEN

Wij komen graag met jou in contact indien jij werkervaring hebt op één of meer van de volgende (rechts)gebieden:

– Franchise
– Intellectueel Eigendom
– Contracten

Daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk dat jij flexibel, zelfstandig, ondernemend en positief bent en natuurlijk dat jij het ook anders wilt DOEN. We zijn een klein maar dynamisch kantoor waar een open en eerlijke werksfeer heerst, waar hard gewerkt wordt, maar ook heel veel gelachen.

Als jij met ons mee wil DOEN, ontvangen wij graag je gemotiveerde reactie samen met je CV op het mailadres meedoen@doenlegal.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Esther op +31(0)6 28 0909 66